Jdi na obsah Jdi na menu

Vázání mušek.

4. 6. 2021

Je to docela zábava a člověk se u toho i kreativně vyřádí. Večer po práci jsem si zkusil uvázat jednu a rano 2 mušky, z té poslední mám ale nejlepší pocit. A na tom malém háčku velikosti 12 krásně vynikl, pokusil jsem se o blešivce, netuším nakolik se mi to povedlo, držel jsem se postupu ale vypadá jako malí červik a myslím že u ryb bude mít velký zájem. A jak se říká tréning dělá mistra. Prostředky na výrobu mám omezené jak materiálem doma tak výbavou k výrobě ale zdá se mi to víc kreativní. Určitě dám dohromady nějaké to videiko z vázání ale až dokoupím háčky velikosr 8 a 10, bude rozhodně lépe vidět co dělám. 
První dvě mušky byli čistá představivost a poslední jsem chtěl už jako cílenou na nějaký hmyz. Dál budu cvyčit vázání mušek.
Mušky které mam teď mohu nafotit a přidat k článku aby jste viděli jak dopadlo první vázání.
Takže jsem se už pustil do vázání ale stále koukam na návody jak se vázou mušky, pořád je co zlepšovat a třeba v nějakém tom videu objevím něco co jsem zatím neobjevil.

Co se týká rybařiny, tak se stále nemohu dočkat víkendu, na rybník Skála se hodně těším. Nejen že počasí je na to dobré, už nemrzne ale člověk se i někam podívá a vystrčí nohu ven ze dveří. Rybařina je i krásný relax který asi nám všem už dlouho chybí. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář